Tuesday, June 29, 2010

Kenapa Kau Macam tu haaaa?

Salam,

lately ni aku selalu sakit hati ngan si polan ni... dah laa selalu menyakitkan hati mak aku, aku nak tgk muka kau pon aku menyampah...

skarang kau nak masukkan sekali nama bini kau dalam hate list aku? silakannnnnn... be my guest!

pastu malam tadi mak aku dah kecik ati pulak dgn aku pasal si polan ni... nak jek aku sepak polan tu kasik tergolek!

sorry aku emo lately ni! polan ni lah!

4 comments:

SyuQ said...

sabaq kak

biar org wat, jgn kita wat

Cik E said...

sabaq ye che roz

Shue said...

Ouch!
dah la emo Portugal kalah dgn Spain smlm kan? isyk isyk..

ratna said...

Istighfar je lah roz! Hopefully Allah will guide si polan tu!