Wednesday, April 13, 2011

It's DONE!

Salam...

Alhamdulillah, semua dah settle... mak bapak yg bekerja keras nak menjadikan birthday anak dia menjadik kenyataan sudah terjadik... saya suka! biasa laa, dalam hal2 menyelenggara birthday anak2 ni, mak pak dia yg terlebih excited, selalunya mmg mak2 yg mcm ni...

nanti saya cerita lagi.. kalau bukan saya, anak saya laa.. Insya Allah...
sementara tu, mari tgk gambar kek anak saya...

photo.JPG

Idea saya yg nak letak aeroplane kat situ... :)
Ingat mula2 nak tempah kek yg bentuk aeroplane, mahal sangat... yg penting lps tu anak saya boleh main dgn aeroplane tu... :)

1 comment:

=YunChanKhalid= said...

wow, bestnya birthday cake! (;