Wednesday, November 4, 2009

Patutlaaa syahdu :(

Salam...

hmmm, patut laa smalam rasa lain macam...

dalam lrt rasa sedih, sampai kat station tpt turun sedih lagi...
naik cab dari train station ke rumah, pon sedih lagi...
hari ni plak cam mendung2 rupa aku...

rupa2nya... lepas dikira2 balik... harini genap arwah bapak pegi pada-Nya 100 hari...

haishhh... memang laa syahdu :(


3 comments:

adriana az said...

:( Al-Fatihah roz..semoga arwah ditempatkan dikalangan org2 yg beriman.

Razali Zain said...

Be strong Roz, we do our best to better muslims, insya-Allah we will meet our family again in akhirat...

Liyana said...

Sabar Roz. Memang syahdu bila diingat2. Tapi bagus jugak, every time ingat pada yg dah tiada, kita akan sedekah Al-fatihah dan doakan kesejahteraan mereka di SANA. I ni, dah 7+ years, still rasa mcm semalam.