Thursday, March 11, 2010

Selamat... Selamat

Salam...

Malam tadi, aku dah empuk2 kan bantal, ready2 nak layan Glee... (aku mmg semangat skarang kalau Wed nite ni)...

suami dan anak pon sampai rumah.. (aku balik straight dari ofis smalam, tak tunggu pon suamiku itu pasal dia kata dia nak balik lambat... and aku mintak dia amik terus anak kami yg sorang tu, dah dia yg ada keta...)

sekali sambil berpusing2, ngadap tv... nyanyi2 apa yg keluar kat tv tu... tup- tup dapat panggilan telefon, dari adik iparku...

wah... abg iparku sudah dapat anak lagi sorang... isterinya sudah meletup!
Alhamdulillah... another girl in Pok Mak's family!

so kami dgn langkah yg berat (berat bukan apa, mata sebenarnya dah kuyu2... tp tetap excited nak tgk baby baru)... pegi laa ke rumah sakit...

so nampaklaaa baby baru yg comel itu... (baby mana pon yg tak comel, dak?)

so bertambahlah sorang lagi yg akan memanggil I Mommy Roz! haaa, comel betul budak2 tu kalau dah pandai cakap panggil I Mommy Roz yg Comel...

lagi satu... bff aku punya birthday pon smalam gak...
Happy birthday, Chah... Semoga berjaya memantapkan diri ke tahap paling maksimum di usia skarang dan akan datang, Insya Allah...

aku sayang kamu, yaaaa!

muuuaahhhhhssss!

2 comments:

Shue said...

owh! thank you babe!

:: vErde+hAzizi :: said...

aaaaaaaa...fish spa!!!
u dah try dah?!?!? i tak suke...geli n horror pon ade...hehehe