Thursday, April 9, 2009

24 Jam jek? Mana Cukup!!!

Salam...

Harini aku mmg dah hampir nak gila...
Gila dgn kerja, gila dgn planning event anak aku... gila dgn semua2nya...
semua aku nak kejar.. semua ada deadline... dan semuanya mengharap/ diharap outcome nya akan menjadi baik...
Untuk pertama kalinya aku tak rasa 24 jam itu cukup! Aku nak lebih... supaya yg lebih2 tu aku boleh tido dgn tenang lps abis apa2 yg perlu disettlekan... :)

Nasib baik alat perhubungan yang canggih pernah basah ini sudah ok! Nasib baik... kalau tidak, masih dalam kegelapan laa aku lagi...

Tima kasih kawan2, yg menelefon aku atau suamiku utk bercakap dgn aku...

ada yg nada "Mana kau nih? 2-3 kali phone tak angkat2, baik duduk gua!"...
atau "Kau ni jenis tak reply msg ke?" ...
atau "Bini kau mana, susahnya nak call dia!!!" ...
atau "OK, I'll flag you with flame or smoke, keep looking for it" ...

hahaha... sekurang2nya aku tau korang concern kat aku, tak dapat bercakap dgn aku membuatkan hidup korang tak sempurna... (biasa laa, kalau dah terlampau rapat ni, ayat2 concern akan berbau 'busuk' jika org lain yg dengar... biarkan...)

so skarang... korang telefon laa aku lagi... aku nak melepaskan belenggu + rantai kerja yg merobek2 hati aku ini... kerna aku tak reti buat!!! tuloooonnnnnnnnn....

1 comment:

E.L.L.Y.N said...

che roz,

sms kat aku no tepon hang
plsssssssss