Tuesday, March 24, 2009

Tak Suka! Tak Suka!

Salam...

iskk, aku betul2 tgh tak suka dengan kerja aku sekarang...
damn hate it!
macam mana nak buat kalau tak suka??? dan tak tahu???

aku grad dulu lain (benda2 computer ni)... sekarang nak kena tgk benda2 financial ni pulak!
iskk... screw you realignment! benciiiii!
aku bukan tak boleh belajar, I'm fine with learning (after all, hidup kita ni pon mmg akan sentiasa belajar)... tapi dah kalau passion tu tak datang sekali masa nak buat keja tu, macam mana?
ntah laa... cakap ngan MAM, dia hanya boleh kata sabar... sabar... think positive, it's all in your mind... (jenuh dah aku reprogramkan brain aku suh steady... somehow, only physical nampak relax, dalam otak dah gelabah togel dan benci yg meluap2!) OK sapa ada keja kosong, meh offer aku... benci dah ni weh tgk income statements + balance sheets orang... nyampah!

sementara tu aku nak mententeramkan hati dgn melihat gambar2 hero2 ku bermain layang2 di Taman Metropolitan Kepong, last Sunday... akak laa tukang amik gambar... sbb layang2 taknak naik, penat dah tawaf keliling padang tu... jadik cameraman lagi best! nampak hasil skett...

anak beranak lepak, layang2 tgh tinggi di angkasapuri

ni dah flying low... so si ayahanda dah cuak, takut anak nangis... si anak hanya penonton setia...

2 comments:

E.L.L.Y.N said...

che roz,
aku yg amik finance n buat2 keje financial pun x suka apalagi hang..aku paham3

sbr ye..DHL cuberjaya nk pakai org IT..tp jauh sgt kan?

Mrs LVoe said...

sha study human resource but endup keje in inventory. fenin gak. kdg2 tensen.

mama pun ckp 'sabar.. sabar.. think +ve'

so kita sabar jela dear