Tuesday, February 17, 2009

Hari Jumaatku 13.02.09 (Geng Pengembaraan Bermula- Upin & Ipin)

Salam...

Balik jek from ofis, aku terus ajak suamiku tgk wayang... pasal aku cam ada bosan sket nak balik rumah, ditambah pulak macam terasa nak melayan 'my jubilant' tu.. so we decided to watch Upin & Ipin The Movie...

Keseluruhannya, utk satu production yg not that big yet, aku salute... cerita mmg entertaining, lawak2 dia boleh diterima (taklaa bodo, dan tak laa trying too hard)...

www.gengthemovie.com

Kitorang enjoy... tapi yg kelakarnya, plan nak tgk yg 8.30pm punya, pegi2 beratur, tgk tinggal depan2 jek... sakit laa tengkuk nanti... next show was at 10.30pm, tanpa berpikir panjang kami pon beli, and got the best seats for the 3 of us... since tak dapat tgk that 8.30 pm punya show, terus aku ajak MAM pi makan char kuay teow kat taman bunga raya, setapak... (sbb masa amik AZA tu ternampak satu cita pasal tpt2 makan best kat KL ni, yg salah sorang contestant raja lawak 2 tu host ngan farouk hussein... dorang cita psl tpt ni laa, and aku dah penah pegi dulu -Si S*ed yg introducekan)

sampai jek... mak aihhh panjang gila org beratur, dan sesungguhnya sure tak sempat kalau nak tgk wayang pasni.. maka kami pon amik keputusan makan nasik lemak jek laaa... pon panjang, tapi tak sepanjang CKT tu... hish, frust tak dapat makan...
p/s: sapyyyyyy... go!

1 comment:

E.L.L.Y.N said...

best kan...
hubbyku siap nk beli dvd ori nanti..