Monday, May 11, 2009

Mommy's Day... continued

Salam...

ok, dah boleh cerita balik pasal celebration semalam...
siangnya tu, kami banyak melepet kat rumah MIL ku... saja2 dia datang panggil makan... yeay, takyah masak

then, bila dah petang after asar, we went out... first suamiku kata nak beli kasut coz he desperately need one...
so sudah ajak aku teman... aku ikut jek laa, coz straight from there, we'll have our dinner...

dengan tidak disangka2... aku jua mendapat 'tamparan'... bukan satu... tapi DUA!

muka nak makan... dah lapar... nasib baik ada kosong, sbb org fully booked the place dah!

by this time, heroku AZA dah show some signs nak demam! kesian dia... Musim sangat ke skrg ni???

sini laa kami bersantap... sungguh berharap dapat jumpa si amy.. takde :(

paperbag yg berkaler putih...
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x

Tadaaaaa... inilah tamparan aku itu!!! ekekke... thanks B... I lap you!
p/s: masih lagi dalam mode di awang- awangan/ sengih kerna tamparan itu!

4 comments:

E.L.L.Y.N said...

wahhhh...
pucci tu....

isi dlm x nk tunjuk ke?

Roz Razalli said...

makcik sogan laa lin.. heheh!

Fynnaz said...

Wahhh sekali 2 kena tamparan! Apa kata Fin nak skit tempias tamparan. Sila reveallll!!! Hehe.

p/s: I always want something from Pucci. Huhu.

:: vErde+hAzizi :: said...

wahhhhhhhhhhh...
nk tgk ur pucci puhleazeeeeeeeeeeee!!!